Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl
 
od 3 września w Noclegi.pl
 
ZOBACZ NOWĄ STRONĘ »

 

 

Wynajem pokoi Stoch

Adres obiektu Ząb 29, 34-521 Ząb
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 7 opinii
4.9
Wyposażenie 4.7
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-7 z 7

 
 

Ewa
Dodano: 2015-08-09
Pobyt od: 2015-08-02 do 2015-08-08 IP: xx.61.138.30
 
 
    

Polecam. Byłam w sierpniu. Pokoje ładne, czyste, zadbane, z łazienką i balkonem. Piękny widok na panoramę Tart. W okolicy wszystko co niezbędne. Bardzo mili właściciele, fantastyczne domowe jedzenie. Do dyspozycji gości wyposażona kuchnia. Na pewno jeszcze wrócę.


 
 

Aleksandra
Dodano: 2015-08-03
Pobyt od: 2014-07-31 do 2015-08-02 IP: xx.48.34.122
 

Byłam z mężem córka i wnusiem 18 miesięcznym. Jesteśmy wszyscy bardzo zadowoleni pod każdym względem. Wszędzie czyściutko, zadbane, jedzenie domowe pyszne i można naprawdę się najeść do syta. Dla dzieci takich maluszków jest pokój do zabaw, na podwórzu duży wybór huśtawek, zjeżdżalnia , Nie trzeba zabierać własnych zabawek dla maluszków bo jest duży wybór. Cudowny widok na góry. Serdecznie mogę wszystkim polecić. Z pewnością jeszcze tutaj przyjedziemy.


 
 

Ania
Dodano: 2015-07-27
Pobyt od: 2015-07-24 do 2015-07-26 IP: xx.10.148.143
 
 
 

Bardzo ładne miejsce godne polecenia. Pokoje czyste, zadbane wyposażone we wszystkie potrzebne rzeczy, właściciele bardzo mili.


 
 

Karol 46 l. Warszawa
Dodano: 2015-01-25
Pobyt od: 2015-01-19 do 2015-01-24 IP: xx.67.2.59
 
 
    

Polecamy. Byliśmy z żoną i synem na nartach od w drugiej połowie stycznia, ferie 2015, mieszkaliśmy w drugim, zupełnie nowym domu obok pierwszego. Wszystko jeszcze pachnie nowością, łóżka nie wygniecione, w pokojach trochę za gorąco, ale zawsze można sobie wyregulować ;) Pokoje duże ładne, trochę mało jakiś szafek na drobiazgi i bieliznę jak na 3 osoby. Łazienka ładna, duża, z dużą kabiną, brak półeczki pod lustrem, mam nadzieję, że jak przyjadę kolejny raz (a przyjadę na pewno) to już będzie :) Wykupiliśmy posiłki śniadania i obiadokolacje, były bardzo smaczne, domowe. Miejsce parkingowe bezpośrednio pod domem, płaski wygodny podjazd. Nie żałuję ani jednej złotówki zostawionej w tym miejscu, na pewno jeszcze wrócę. Moja ocena 1-5 to pełne 5. Gospodarze Państwo Stoch są bardzo mili i zupełnie bezproblemowi.


Karol 46 l. Warszawa - opinia o obiekcie Wynajem pokoi Stoch Karol 46 l. Warszawa - opinia o obiekcie Wynajem pokoi Stoch Karol 46 l. Warszawa - opinia o obiekcie Wynajem pokoi Stoch Karol 46 l. Warszawa - opinia o obiekcie Wynajem pokoi Stoch
 
 

Agnieszka i Grzegorz
Dodano: 2015-01-05
Pobyt od: 2015-01-02 do 2015-01-04 IP: xx.79.179.68
 
 
    

Serdecznie polecamy to miejsce. Budynek w stanie idealnym, nowiutki, ładny, czysty i zadbany. Pokoje bardzo dobrze wyposażone, cieplutkie (a byliśmy w styczniu, więc to ważne), z pięknymi widokami, aż szkoda było wyjeżdżać. Nowiutkie łazienki o wysokim standardzie. Do dyspozycji gości są aneksy kuchenne, deska do prasowania z żelazkiem i wszystko, co jest potrzebne na takich wyjazdach. Bardzo smaczne obiadki, dla chcących odpocząć od gotowania i szykowania posiłków. Sklep dwa kroki od budynku, do przystanku jakieś 3min, okolica wspaniała, szczególnie dla ludzi lubiących odpocząć od hałasu i zgiełku panującego na Krupówkach ;) ogólnie pobyt oceniamy na 5+ i na pewno jeszcze nie raz tu zagościmy.


 
 

Agnieszka
Dodano: 2014-09-22
Pobyt od: 2014-07-19 do 2014-07-24 IP: xx.1.188.191
 
 
   

Szczerze polecam. Byliśmy w lipcu 2014. Pokoje i łazienki pachną świeżością. Obsługa elastyczna i serdeczna, ale nie nachalna. Jedzenie bardzo smaczne. Czysto i miło. Miejscowość urokliwa i na szczęście jeszcze nie tak skomercjalizowana. To był bardzo przyjemny czas odpoczynku.


 
 

Magda
Dodano: 2013-07-05
Pobyt od: 2013-06-28 do 2013-07-03 IP: xx.109.18.133
 
 
   

Doskonale wyposażone pokoje. W każdym z nich znajduje się wszystko, co potrzebne podczas wypoczynku. Na terenie obiektu jest dużo miejsca do aktywnego spędzenia czasu. Polecam.


Opinie 1-7 z 7

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie